Welkom Sinterklaas! Sint of Pietje Workshop!

Sint of Piet maken van ballonnen

 

Laat Sinterklaas zien dat hij welkom is in jullie huis!! Kom naar de gezellige workshop in 't Binnenhof in Waspik en maak een Pietje of Klaas om de Sint mee te verwelkomen als hij zaterdag aankomt in Nederland. De vrolijke figuurtjes houden zichzelf stevig vast aan de vlaggenstok die je buiten hangt of versieren staand op een pilaartje je kamer.

 

De kosten zijn 17,50 voor een Sint of Pietje en koffie met wat lekkers.

 

Wil je het figuurtje ergens neerzetten, maak hem dan op een staand pilaartje van ongeveer 90 cm hoogte. Dat kun je zelf meebrengen of deze avond lenen voor een borg van 10,- Staand of hangend is het figuurtje hetzelfde.

 

Na inschrijving ben je verzekerd van een plaats in de workshop, je mag ook voor meer personen tegelijk inschrijven, geef de namen dan door bij opmerkingen.
Het adres van de workshop is:

Lunchroom 't Binnenhof, Raadhuisstraat 8, 5165 CH in Waspik.

 

Schrijf hier in. Na inschrijving ontvang je een mail met betalingsgegevens. op de avond contant betalen kan ook, geef het even aan bij opmerkingen als je dat wilt.

 

Je kunt ook een ballonfiguurtje door ons laten maken. De kosten voor een Sint of Piet zijn 17,50 Bestellen kan via bestellen
Ook voor het bestellen van een levensgrote Sint of Piet à 40,-