Kinderworkshop

ballonartiest kinderworkshop actiefoto ballonartiest kinderworkshop ballonartiest kinderworkshop bloem ballon

 

Kinderworkshop

Bijna ieder kind vindt ballonnen leuk. Leuk om een ballonfiguur te krijgen van een ballonartiest, maar het is nog leuker om zelf een ballonfiguur te maken! Tijdens een kinderworkshop kun jij dat leren. Ballonartiest Moniek van Alphen komt naar je toe (verkleed en geschminkt indien gewenst) en brengt alle spullen mee zodat de kinderen snel zelf aan de gang kunnen gaan. Ze leren in no-time een zwaard, bloem, hondje en soms nog meer. Meestal is een uur wel lang genoeg om op te blijven letten, het is niet heel moeilijk, maar wel inspannend. Daarna krijgen ze nog de kans om zelf hun fantasie te laten gaan met de ballonnen die over zijn.

Het is ook mogelijk om je feestje te geven in het gezellige Binnenhof in het ballonatelier in Dongen . Als je wilt zorgen we voor drinken en taart of cake om te versieren.

Vraag naar de mogelijkheden: contact

Speciale groepen

Steeds vaker zitten kinderen die speciale aandacht nodig hebben in het reguliere onderwijs. Het kan dus zijn dat er kinderen op het feestje zijn met ander gedrag, ADHD bijvoorbeeld. Het is fijn als ik dat vooraf weet, maar het is verder geen belemmering om aan de cursus mee te doen. Met een flexibele instelling kom je een heel eind is mijn ervaring en dat leidt vaak tot verrassende resultaten. Ook groepen kinderen uit het speciale onderwijs kunnen van de kinderworkshop gebruik maken.

 

Kosten en zo

Kosten vanaf 80,- voor 8 kinderen. Ieder kind meer is 10,- extra

 

Combinatie

Het is ook mogelijk om de ballonartiest figuurtjes te laten maken en dat te combineren met een kleine workshop. 

Vraag naar de mogelijkheden: contact