Basiscursus

Ballonfiguren maken, dat kun jij ook leren!

Voor iedereen die eens nader kennis wil maken met de magie van het ballonvouwen is er nu de kans om een korte cursus te volgen. De cursus wordt in 2 avonden gegeven op het cursusadres in het ruime ballonatelier in Dongen
Dat gebeurt in groepen tot 10 personen.

 

Kijk op het schema hiernaast op welke dagen de basiscursus gepland staat.

 

Een cursus bij jou aan huis dat kan natuurlijk ook, ik zorg voor alle materialen, jij zorgt voor genoeg cursisten. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen: 
contact

 

Wat ga je leren:

Tijdens 2 gezellige avonden wordt je door mij aan de hand meegenomen van begin tot einde, van het allereerste keer oppompen tot aan de laatste draai of twist. We maken allemaal samen een paar prachtige exemplaren van het dierenrijk, een bloem en nog veel meer. We sluiten de cursus feestelijk af met een feestkroon.

 

De technieken die je leert heb je nodig tijdens je verdere ballonvouwcarrière, als hobbyist of als professioneel ballonartiest. Je leert bijvoorbeeld een vouwdraai, eartwist, locktwist, tulptwist. 

 

Kosten en zo

2 avonden pret met ballonnen kost 50,- inclusief BTW
Je krijgt hiervoor:

 

Meer

Na de basiscursus ben je waarschijnlijk erg enthousiast geworden: dit is wat je leuk vindt, jij wilt MEER! Dat kan. MonBallon biedt ook een vervolgcursus aan. Kijk hier voor meer informatie over de vervolgcursus.